MEGA Καλημέρα (16/03/23)

Η εκπομπή που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση καλημερίζει τους τηλεθεατές για τρίτη τηλεοπτική σεζόν.

Η ομάδα της εκπομπής σχολιάζει καθημερινά τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγει «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενεί συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτει το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Αρχισυντάκτης: Γιώργος Μπέζας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Χριστίνα Πατσιώκα

Σκηνοθέτης: Νατάσα Ιωάννου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Βότσκαρης

Διευθυντής Παραγωγής: Γρηγόρης Νιζάμης

Βοηθός Παραγωγής: Δημήτρης Παπαγεωργίου

Executive Producer: Κεβόρκ Σαρκισιάν

MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ – Διαγωνισμός από 20.03.2024 έως 03.04.2024 

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό, με δώρο μία κουζίνα αξίας 5.000 ευρώ από τη Veneta Cucine, θα ξεκινήσει από την πρώτη παρουσίαση του διαγωνισμού κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής που θα μεταδοθεί στις 20.03.2024, θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής της 03.04.2024 και ώρα 09.40 και θα ακολουθήσει στο πλαίσιο του ίδιου επεισοδίου η ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.

Η εταιρεία Veneta Cucine προσφέρει στον νικητή μία κουζίνα αξίας 5.000 ευρώ, με δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση εντός Αττικής.

Το δώρο περιλαμβάνει μόνο τα έπιπλα της κουζίνας και όχι συσκευές και παραδίδεται στον νικητή εντός δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης και ανάδειξή του. Οι εργασίες-προετοιμασία του χώρου (όπως αποξήλωση παλαιάς κουζίνας, ηλεκτρολογικές εργασίες, υδραυλικές εργασίες κ.λπ.) βαρύνουν τον νικητή.

Για τους όρους του διαγωνισμού πατήστε εδώ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ