ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 

Τίτλος: Κοίτα ποιος γελάει!

Περίληψη: «Ο "άγνωστος", ο κλασικός και το ομορφόπαιδο». Τρία πρόσωπα που αυτή την εποχή μας κάνουν να γελάμε «παίζουν» στους «Πρωταγωνιστές» στο MEGA. Με τι γελούν οι ηθοποιοί, πόσο ωραίοι τύποι είναι στην αληθινή τους ζωή, πώς μεγάλωσαν, σε ποιόν Θεό πιστεύουν, πού και πώς θα είναι τα Χριστούγεννα του 2020;  Αυτά κι άλλα απασχολούν τον Σταύρο Θεοδωράκη στις συναντήσεις του με τους Τάκη Σπυριδάκη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Νίκο Μουτσινά.  

  • Τάκης Σπυριδάκης, ο «πρόεδρος» που έκανε σύνθημα το διαφημιστικό σλόγκαν, «Αγαπούλα πούλα». Ο «άγνωστος» Τάκης μιλάει για τη ζωή του στην Κοκκινιά, στα Εξάρχεια αλλά και σήμερα στη Νέα Σμύρνη, πατέρας πια δύο κοριτσιών. Θυμάται τη φίλη του την Κατερίνα Γώγου και τον φίλο του τον Παύλο Σιδηρόπουλο, καθώς και τον Νίκο Νικολαΐδη που τον είχε επιλέξει από μια φωτογραφία για να πρωταγωνιστήσει στην θρυλική ταινία «Γλυκιά Συμμορία». Με τα χρήματα της διαφήμισης σκοπεύει να προχωρήσει μια ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία δική του.
  • Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο «Βαγγέλης» που πίστεψε στο κάρμα. Ο κλασικός, πλέον, κωμικός ηθοποιός απαντά σε αυτούς που τον χαρακτηρίζουν «νέο Βέγγο». Γυρνάει στην εποχή που ήταν μαθητής του τελευταίου θρανίου και αναφέρει μεγάλους πρωταγωνιστές που τον «οδήγησαν» να γίνει ηθοποιός. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Βουτσάς πρωταγωνιστούν στις αφηγήσεις του Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος καλεί τις γυναίκες να κηρύξουν επανάσταση ενάντια στα τακούνια (ένα καλοκαίρι τα φόραγε σαν «Λυσιστράτη» και ξέρει).
  • Ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως «το ομορφόπαιδο» της παρέας, αναπολεί τα χρόνια που κάθε απόγευμα έπινε καφέ με τη μητέρα, τον παππού και τη γιαγιά του και έβλεπαν «Απαράδεκτους» και βιντεοκασέτες με τουρκικά προγράμματα. Και ανακοινώνει ότι το 2020 θα έχει σύζυγο και παιδιά.

Η κάμερα της εκπομπής «χώθηκε» στο εορταστικό επεισόδιο του σήριαλ «Με λένε Βαγγέλη», στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού του «προέδρου» που τον βρίσκει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και στα παρασκήνια του «Θεάτρου Χώρα» όπου ο Νίκος Μουτσινάς πρωταγωνιστεί με τη Μαρία Σολωμού στη μαύρη κωμωδία «Ψέκασα την Ελίζα».