Ο ΜΙΚΗΣ, Η ΜΟΝΙΚΑ, Η ΣΤΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


Ο Μίκης, η Μόνικα, η Στανίση και ο Βουτσάς στους «Πρωταγωνιστές»


Περίληψη: Τέσσερα πρόσωπα που εκπροσωπούν 4 διαφορετικούς κόσμους, θα παρουσιάσουν οι «Πρωταγωνιστές» στο Mega.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του, ανάμεσα στις παρτιτούρες του, τον Κώστα Βουτσά πάνω από τα φωτογραφικά άλμπουμ των αναμνήσεων του, την Κατερίνα Στανίση στο Σταθμό Λαρίσης και τη Μόνικα, σε ένα καφέ του κέντρου της Αθήνας.
Ο Μίκης Θεοδωράκης μιλά για τη θεωρία του περί μουσικής, για το ανικανοποίητο του ανθρώπου και την αληθινή επανάσταση, όπως του την είχε περιγράψει ο Τσε Γκεβάρα, στο πρώτο του ταξίδι στην Κούβα. 
Ο Κώστας Βουτσάς αναλύει την τεχνική του γέλιου και τη δύναμη της ατάκας και μιλάει για όλα αυτά που τον κρατούν ακόμη όρθιο στη σκηνή.
Η Κατερίνα Στανίση αναπολεί τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι και τους έρωτες που έζησε. Η κάμερα της εκπομπής παρακολούθησε τη λαϊκή τραγουδίστρια μια βραδιά στη «Σοκολάτα», το πιο γνωστό μαγαζί του θεσσαλικού κάμπου.    
Τέλος, η εκπομπή θα μεταδώσει αποσπάσματα από τη συναυλία της Μόνικα στο Θέατρο Βράχων. Η νεαρή τραγουδίστρια λέει γιατί δεν πιστεύει στην τύχη παρά μόνο στη θετική ενέργεια που τις δίνουν οι αισιόδοξες σκέψεις.