ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Τίτλος: «Ασυνήθιστοι έρωτες»

Περίληψη: Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010 (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου) στις 22.40 ασυνήθιστοι έρωτες «πρωταγωνιστούν» στο MEGA.

O Σταύρος Θεοδωράκης επισκέπτεται το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και συζητά με τον Νίκο Σταμπολίδη, διευθυντή του Μουσείου και εμπνευστή της έκθεσης «ΕΡΩΣ». Η συζήτηση μεταξύ άλλων περιστρέφεται γύρω από τη σημασία των «ομοίων» εραστών και των ιερόδουλων στην αρχαιότητα.

Στην εκπομπή μιλούν, επίσης, ο Γιώργος Μαρνελάκης, λέκτορας στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος δηλώνει ομοφυλόφιλος, και η Κατερίνα Λ. χορεύτρια σε στριπτιτζάδικο της Συγγρού.

Ο έρωτας στις συνοικίες των τσιγγάνων, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και της Νέας Υόρκης. Η εκπομπή παρουσιάζει, παράλληλα, τις ζωές της Αναστασίας, μιας 13χρονης «παντρεμένης» τσιγγάνας, και της διεθνούς φήμης φωτογράφου Καλλιόπης, που κοντά στα 50 της απέκτησε δύο παιδιά.

Τέλος, η Ανθή Καραγιάννη, αργυρή παραολυμπιονίκης στους Αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου, «ξεναγεί» τους τηλεθεατές στον ερωτικό της κόσμο και τα συναισθήματα των ατόμων με μειωμένη όραση.