Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς

Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς

Η Δήμητρα κι ο Θοδωρής! Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας που κατάφερε να γίνει θρύλος ταξιδεύοντάς μας μέσα στην περιπετειώδη ζούγκλα της καθημερινότητάς του!.. Με πρωτοποριακή τηλεοπτική αφήγηση, μέσα σε 61 επεισόδια, σχεδόν πάντα μόνοι τους μπροστά στην κάμερα η Δήμητρα κι ο Θοδωρής μάς άφησαν να τους παρακολουθήσουμε να αγαπιούνται, να τσακώνονται, να γελάνε, να κλαίνε, να χωρίζουν, να συμφιλιώνονται, να τραγουδούν, να χορεύουν…, με μια λέξη, να ζουν!..

Με μεγάλη γενναιοδωρία μας χάρισαν στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης, μέσα από τα στιγμιότυπα της καθημερινής τους ζωής που θα μπορούσε να είναι και η δική μας… Χάρη στους εύστοχους και εμπνευσμένους διαλόγους αλλά και τους, αγαπησιάρικα, σχεδιασμένους χαρακτήρες του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, το Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς βρήκε εύκολα το δρόμο για την καρδιά ενός κοινού μεγάλου και φανατικού κι έγινε τηλεοπτική σειρά αναφοράς. Το μόνο παράπονο που μπορούμε να έχουμε από το αγαπημένο ζευγάρι είναι ότι δεν έδωσε απάντηση στο συνεχές ερώτημα της Δήμητρας: “εγώ, πότε θα γίνω μάνα;..”


Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης
Προσαρμογή σεναρίου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Λαπατάς

Σημείωση: Τα online επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για 15 μέρες μετά την τηλεοπτική τους προβολή, για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων