Ολυμπιακός – Πόλο: Βάσω Πλευρίτου & Ιωάννα Σταματοπούλου μίλησαν στο MEGA News για την κατάκτηση του Champions League

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού στο πόλο μίλησαν στο MEGA News. Η Βάσω Πλευρίτου και η Ιωάννα Σταματοπούλου συγκινημένες αποκάλυψαν στον Παναγιώτη Περπερίδη τα μυστικά που οδήγησαν τα ερυθρόλευκα κορίτσια στην κορυφή της Ευρώπης και ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την στήριξή του.

Η κούπα του Champions League βρίσκεται στο στούντιο του MEGA News και δεν ήρθε μόνη της.

Την έφεραν η αρχηγός του Ολυμπιακού, Βάσω Πλευρίτου και η τερματοφύλακας της ομάδας, Ιωάννα Σταματοπούλου. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Sports News» για τα όσα συνέβησαν στη Μάλτα.

«Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη και ο σύλλογος είναι φτιαγμένος για να βρίσκεται στην κορυφή, να πρωταγωνιστεί».

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι πάντα δίπλα μας και δεν είναι μόνο φέτος, είναι όλα τα χρόνια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Αντίπαλος στον τελικό της 12ης Ιουνίου για την Βάσω Πλευρίτου, ήταν η αδερφής της, Ελευθερία, που αγωνίζεται στη Φερεντσβάρος. Στην ερώτηση για το τι είπαν οι δυο τους μετά τον τελικό, η αρχηγός του Ολυμπιακού «λύγισε».

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Αθλητικά

Απόρρητο