Γκολ από φιλικές αναμετρήσεις λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ

Με το νικηφόρο 3-1 επί του Περού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παγκόσμιο κύπελλο η Ισπανία. Με το ίδιο σκορ επικράτησε η Γαλλία της Ιρλανδίας.

Με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ισπανία άρχισε δυναμικά το φιλικό με το Περού με γκολ του Οιαρθάμπαλ στο 2’. Ο Πέδρι διπλασίασε το προβάδισμα της φούρια ρόχα στο 32ο λεπτό. Ενώ ο Πέδρο Γκαλέσε με αυτογκόλ στο 53’ ανέβασε το σκορ στο 3-0 για τους Ισπανούς. Το Περού μείωσε στο 66’ με τον Ζάιρο Βέλεζ για το τελικό 3-1.

Ο Μάικλ Ολίσε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο φιλικό της Γαλλίας με τη Βόρειο Ιρλανδία. Αφού άνοιξε το σκορ στο 43’, ο Ολίσε πέτυχε και δεύτερο γκολ για τους τρικολόρ στο 49ο λεπτό. Στο ενδιάμεσο ο Πάτρικ Κέλι σκόραρε το 2-1 για τους Βορειοϊρλανδούς στο 64’. Όμως ήταν και πάλι ο Ολίσε στο 74’ που συμπλήρωσε χατ-τρικ για το τελικό 3-1.

Η Ολλανδία προηγήθηκε απέναντι στο Ουζμπεκιστάν με εύστοχο πέναλτι του Κόντι Χάκπο στο 32’. Οι Ουζμπέκοι που προετοιμάζονται για την πρώτη συμμετοχή τους σε Μουντιάλ, ισοφάρισαν στο 92’ με τον Ιγκόρ Σερβέεφ. Αλλά οι Ολλανδοί με νέο πέναλτι του Κόντι Χάκπο στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν τη φιλική νίκη με 2-1.

Ο Τζον Αρίας πέτυχε το 1-0 για την Κολομβία στο 41’ στο φιλικό παιχνίδι με την Ιορδανία. Πάλι ο Τζον Αρίας στο 55 χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Αθλητικά

Απόρρητο