Κόσμος

Βρετανία: Λιποθύμησε on air η συντονίστρια του debate Σούνακ – Τρας

27.07.2022 | 20:31 Eνσωμάτωση

Επεισοδιακό ήταν το δεύτερο debate μεταξύ των δύο μονομάχων για την ηγεσία των Τόρις στην Βρετανία που φιλοξενήθηκε σε ιδιωτικό βρετανικό κανάλι.

Ο λόγος δεν ήταν κάποιος καυγάς μεταξύ των πολιτικών αντιπάλων Ρίσι Σούνακ και Λιζ Τρας, αλλά ότι η βασική συντονίστρια της τηλεοπτικής συζήτησης λιποθύμησε on air και το debate διακόπηκε.

Η Λιζ Τρας πιάνει το πρόσωπό της έντρομη. Κοιτάει τον πολιτικό της αντίπαλο και σπεύδουν και οι δύο προς το σημείο που ακούστηκε ο κρότος.

Η κάμερα δεν έδειξε ποτέ την ΚέιτΜακαν να χάνει τις αισθήσεις αλλά έσπευσε να κλείσει άμεσα το πρόγραμμα. Ο γιατρός έκρινε ότι η δημοσιογράφος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Στην αρχή είχε προγραμματιστεί να συντονίσουν δύο δημοσιογράφοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ο ένας από τους δύο, τελευταία στιγμή, ειδοποίησε ότι νοσεί από κορωνοϊό και έτσι ανέλαβε μόνη της το συντονισμό η Κέιτ Μάκαν, μέχρι την στιγμή που λιποθύμησε.

Για την ιστορία του πολιτικού debate, μέχρι στιγμής προηγείται κατά μία μονάδα η Λιζ Τραζ του πολιτικού της αντιπάλου Ρίσι Σούνακ.

Παρά τα απρόοπτα, ένας από τους δύο πρέπει να πείσει μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ότι είναι ο πιο κατάλληλος για ηγέτης της Μεγάλης Βρετανίας έχοντας μπροστά του έναν δύσκολο χειμώνα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/07/2022