Κόσμος

Συγκινεί η ιστορία 13χρονου από την Βρετανία – Το μήνυμα του Ryan Reynolds

26.07.2022 | 20:35 Eνσωμάτωση

Πραγματικότητα έγινε το όνειρο ενός 13χρονου παιδιού, που έχει συγκινήσει ολόκληρη την Βρετανία με την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει, και ήθελε να γνωρίσει τον ήρωα του, τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς.

Στην τελευταία επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο 13χρονος ζήτησε από τον πατέρα του να γνωρίσει τους παιδικούς ήρωες της Marvel.

O μικρός Σεμπ όταν είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, δεν πίστευε στα μάτια του.

O Σεμπ από το Νιούκαστλ της Βρετανίας λίγες ώρες αφού γεννήθηκε πριν από 13 χρόνια διαγνώσθηκε με συγγενή καρδιακή πάθηση.

«Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί κανείς να φανταστεί. Έχεις το τέλειο μωρό και μετά από 15 ώρες σου λένε ότι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και ίσως δεν θα μπορέσει να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά του», λέει η μητέρα του.

Η οικογένειά του έχει επιδοθεί από τότε σε έναν αγώνα όχι μόνο για τη σωτηρία του παιδιού αλλά και για την οικονομική στήριξη του νοσοκομείου Παίδων για καρδιακές Παθήσεις του Νιούκαστλ.

Ο πατέρας του Σεμπ, Άιβαν Χόλισγουρθ, όλα αυτά τα χρόνια τρέχει σε αγώνες για να συγκεντρώνει χρήματα για το νοσοκομείο.

Το οφείλει, όπως λέει, στον γιατρό που έσωσε το παιδί του όταν του έκανε την πρώτη επέμβαση όταν ήταν μόλις 16 μηνών.

Ο Σεμπ είναι ο μικρός ήρωας ο οποίος δίνει μαθήματα ζωής, κερδίζοντας μόνος του όλα αυτά τα χρόνια γενναία όλες τις μεγάλες μάχες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 26/07/2022