Ελλάδα

Η Endeavor γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα με το πρώτο Global Innovation Summit

22.07.2022 | 10:22 Eνσωμάτωση

Σε μία μαγευτική βραδιά στον εμβληματικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, που συγκέντρωσε πάνω από 3.000 εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων, η Endeavor γιόρτασε, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, την επέτειο των 10 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα, με το πρώτο Global Innovation Summit στην ιστορία της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναδείχθηκαν η εντυπωσιακή δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας και η αναδυόμενη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη καινοτομίας, ενώ υπογραμμίστηκε ο καθοριστικός ρόλος που μπορεί να παίξει η Endeavor ως κορυφαίος διεθνής οργανισμός ως προς αυτόν τον στόχο.

«Οι επιχειρηματίες που διαθέτουν υψηλή επιρροή οφείλουν να διαθέτουν ισχυρό όραμα, να αναπτύσσονται δυναμικά, να δημιουργούν περισσότερες θέσεις εργασίας και να πολλαπλασιάζουν τον αντίκτυπό τους», δήλωσε η πρόεδρος Δ.Σ της Endeavor Greece, Κωστάντζα Σμπώκου.

«Όταν οι οικονομίες αδυνατούν, η επιχειρηματικότητα είναι παρούσα. Ο λόγος είναι ένας: Το χάος είναι φίλος του επιχειρηματία», σχολίασε η co-founder και CEO της Endeavor, Linda Rottenberg.

«Διαθέτουμε μια αγορά που είναι αρκετά μεγάλη ώστε να δοκιμάσουμε ιδέες. Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, ώστε να είμαστε ένας εξαιρετικό και ελκυστικό περιφερειακό hub για εταιρείες», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το κλείσιμο της βραδιάς επεφύλασσε μια μαγική στιγμή για τους καλεσμένους, που απήλαυσαν τον οσκαρικό ηθοποιό Adrien Brody σε μια μοναδική ερμηνεία – απαγγελία στην αγγλική γλώσσα, μιας συντομευμένης εκδοχής του Επιταφίου Λόγου του Περικλή.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega – Καλοκαιρινή Έκδοση - 22/07/2022