Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η Χριστίνα Τσάκωνα και η κορύφωση του θρίλερ

07.07.2022 | 16:40 Eνσωμάτωση

Η αγωνία κορυφώνεται. Η 33χρονη που θεωρείται ύποπτη και για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, ετοιμάζει το υπόμνημα, ζητάει νέα παράταση και αξιολογεί όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της.

Με τις πληροφορίες για τη κατάθεση που έδωσε πριν από ένα μήνα, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα να προκαλούν αντιδράσεις κ νέες συζητήσεις…

Η ιατροδικαστής που έβαλε την υπογραφή της, στο αρχικό πόρισμα, μετά τον θάνατο της Μαλένας επέμεινε σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο θάνατος του παιδιού προήλθε από παθολογικά αίτια. Κάτι που μέσα από το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα ανατρέπεται…

«Εν κατακλείδι θα ήθελα να αναφέρω ότι όλες οι πληροφορίες οι οποίες μου εδόθησαν από το νοσοκομείο και την παραγγέλλουσα αρχή, ήτοι θάνατος παθολογικής αιτιολογίας, ήταν συμβατές με τα δικά μου ευρήματα όπως αυτά προέκυψαν από τις διενεργηθείσες εξετάσεις» σημείωσε η ιατροδικαστής.
Το περιεχόμενο της κατάθεσής της, αναμένεται να γίνει σημαία από την 33χρονη που επιμένει πως είναι αθώα, πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της και πως η όλη αλήθεια κρύβεται στα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα…

«Τα δικά μου ευρήματα βασίζονται στην παθολογοανατομική και τοξικολογική εξέταση και μόνο. Για το τι μπορεί να έχει συμβεί ή ποια η κατάσταση της ασθενούς πριν τον θάνατο εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αν λάβουμε υπόψη όσα μου αναφέρατε, την προγενέστερη δηλαδή καλή κλινική εικόνα του παιδιού και όλα τα υπόλοιπα που μου λέτε αλλά και τα αποτελέσματα της παθολογοανατομικής εξέτασης, σαφώς και δίνεται η εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν ήταν χρόνιο, αλλά προέκυψε κάτι το οξύ» συμπλήρωσε η κυρία Τσάκωνα.

Για να αντικρούσει τα στοιχεία του πορίσματος Καρακούκη και Καλόγρια, η 33χρονη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της, να βρει τεχνικούς συμβούλους από το εξωτερικό. Με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει πως η αποστολή τους, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Κόκκινο χαλί στις φυλακές

Σε μια παρένθεση των επαφών με τον δικηγόρο της, η 33χρονη έβλεπε χθες μέσα από το κελί της, μια επίδειξη μόδας με κόκκινο χαλί και κρατούμενες σε ρόλους μοντέλων…

Με σύνθημα πως η ομορφιά και η θηλυκότητα δεν φυλακίζονται, που ήταν γραμμένο σε πανό, 20 κρατούμενες έστειλαν το δικό τους μήνυμα κάτω από το κελί της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Σχεδιάστρια μόδας που έχει σπουδάσει νομική, συνεργάστηκε με τη διεύθυνση των φυλακών και το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο προαύλιο. Στο σημείο που πριν από λίγες μέρες, είχε φιλοξενηθεί θεατρική παράσταση.

Αυτή τη φορά ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα στις κρατούμενες, που ντύθηκαν βάφτηκαν και εμφανίστηκαν με αέρα μοντέλων.

Ήταν ένα ακόμα απόγευμα που η 33χρονη τη μια κοιτούσε τα όσα συνέβαιναν κάτω από το κελί της και την άλλη τις αναφορές τηλεοπτικών εκπομπών για την πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Μετά τη νέα αναβολή που ζήτησε ο δικηγόρος της 33χρονης, το υπόμνημα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, αναμένεται να κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα…

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/07/2022