Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Αμφισβητεί το βίντεο του ξυλοδαρμού της συντρόφου η πλευρά του τραγουδιστή – Τί δήλωσε ο δικηγόρος του

04.07.2022 | 08:46 Eνσωμάτωση

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, οδηγείται σήμερα ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και εξύβρισης της συντρόφου του.

Ο τραγουδιστής πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο κρατητήριο, ενώ οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο Δικαστήριο από όπου ζήτησε τριήμερη προθεσμία. Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του.

Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της. Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις κατηγορίες σε βάρος του εντολέως του.

«Μου κάνει εντύπωση αυτή η ενορχηστρωμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα και το πώς βρέθηκαν  οι δύο αυτές κυρίες ταυτόχρονα να καταγγείλουν. Για την δεύτερη κυρία που δημιούργησε εντυπώσεις, αφού απομύζησε επί 13 χρόνια τον Θέμη Αδαμαντίδη, στο τέλος έφυγε απαγάγοντας τα παιδιά της και απειλώντας τον ότι δε θα τα ξαναδεί και παρόλα αυτά ο τραγουδιστής της είχε αγοράσει και σπίτι στη Βουλγαρία, και υπάρχουν και χρήματα που αποστέλλονται χωρίς καμία υποχρέωση από τον ίδιο, ούτε υπάρχει δικαστική απόφαση γι΄ αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Όσον αφορά σε αυτή την υπόθεση, εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει κάποιον, που δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, να εκτοξεύει μία κλωτσιά, κοιτάξτε το περιεχόμενο του βίντεο και μετά την κατάθεση της κυρίας. Η κυρία ισχυρίστηκε ότι ο Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά πρώτα, μετά την χαστούκισε κατ’ επανάληψη και μετά την κλώτσησε. Στο βίντεο αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο Αδαμαντίδης γιατί ούτε τα μαλλιά της τραβάει, ούτε χαστούκια φαίνονται, ούτε κλωτσιές, μάλιστα η κυρία έφυγε αγέρωχη και τον ειρωνεύεται. Είναι καλό να δημιουργούνται εντυπώσεις, ο Αδαμαντίδης είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές», πρόσθεσε.

«Σήμερα στο δικαστήριο θα εμφανιστούν πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη. Το βίντεο που εμφανίστηκε δεν υπάρχει στη δικογραφία. Προκαλεί εντύπωση ότι σε κάποιες φωτογραφίες φαίνονται σωματικές βλάβες, ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται να προκαλείται κάτι τέτοιο. Σήμερα θα αποδείξουμε την αλήθεια», επεσήμανε σχετικά με το βίντεο.

«Η κυρία που εμφανίζεται τώρα, είναι εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος του Αδαμαντίδη, εδώ και έναν μήνα, μετά από ένα ταξίδι στο Μονακό που έγινε με έναν άλλον επιχειρηματία. Έκτοτε, προσπαθεί να επιβάλει την παρουσία της, έχει κλειδιά του σπιτιού και του έκλεψε 7.000 ευρώ, για το οποίο ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση, προσπαθεί να είναι κοντά του ακόμα και στις επιλογές του στη διασκέδαση. Τα πρόσωπα που θα αναδειχθούν, είναι σημαντικά και θα φανεί η αλήθεια», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 04/07/2022