Ελλάδα

Ίδρυμα Vodafone: 20 χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο και την Ελλάδα

04.07.2022 | 20:42 Eνσωμάτωση

Τις μεγάλες δυνατότητες της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών αξιοποιεί το ίδρυμα Vodafone, προκειμένου να υποστηρίξει κοινωνικές δράσεις και να συμβάλει στην ενίσχυση ευάλωτων ομάδων.

Το Ίδρυμα Vodafone, με κεντρικό μήνυμα τη φράση ‘’Connecting for Good’’, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην Ελλάδα. Μόνο τον τελευταίο χρόνο μέσα από το έργο του έχουν ωφεληθεί περισσότεροι από 700.000 πολίτες.

«Απο το 2002 υποστηρίζουμε δράσεις και προγράμματα που στέκονται δίπλα στην κοινωνία ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφασή στην υγεία την παιδιά και την ενσωμάτωση των ευάλωτων ομάδων», δήλωσε ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος.

Το Ίδρυμα Vodafone αξιοποιεί την τεχνολογία των τηλεπικοινωνίων, δημιουργώντας δράσεις και προγράμματα στον τομέα της υγείας με το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής, στον τομέα της εκπαίδευσης με το πρόγραμμα Generation Next, της κοινωνικής ενσωμάτωσης με το World of Difference, των ψηφιακών εφαρμογών για την αντιμετώπιση ασθενειών και της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και τα προγράμματα Instant Network και Instant Classroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων και φυσικών καταστροφών.

Το Ίδρυμα έχει αναγνωρίσει την ανάγκη επένδυσης σε περιβαλλοντικά έργα και ήδη είναι σε εξέλιξη ερευνητικό έργο για τον εντοπισμό των δυνατοτήτων και των προτεραιοτήτων και σε αυτόν τον τομέα, ώστε να σχεδιαστεί το έργο τους επόμενους μήνες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/07/2022