Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο – Παραμένει στο νοσοκομείο

01.07.2022 | 20:03 Eνσωμάτωση

Χωρίς τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη συνεχίστηκε σήμερα η δίκη, αφού ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πόνους, μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά. Αυτά τα συμπτώματα που παρουσίασε τα ξημερώματα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ήταν αρκετά για να τον οδηγήσουν εσπευσμένα από το κελί του στον Κορυδαλλό, στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Άμεσα οι γιατροί υπέβαλλαν τον γνωστό ηθοποιό σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης του. Σύμφωνα με τα ευρήματα τους, ο Πέτρος Φιλιππίδης υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστηρίζει ότι η κατάσταση του ηθοποιού είναι σοβαρή και μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταστεί μη αναστρέψιμη.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του πάντως ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Μετά το πέρας των εξετάσεων, ο ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ζήτησε παρά την αντίθετη γνώμη των συνηγόρων του να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στη φυλακή. Η δίκη του πάντως συνεχίστηκε κανονικά, έστω και χωρίς την παρουσία του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/07/2022