Ελλάδα

Κρήτη: Γιαγιάδες… τραπάρουν & κλέβουν τις εντυπώσεις

01.07.2022 | 20:40 Eνσωμάτωση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δημιούργησαν γιαγιάδες από την Κρήτη για να προωθήσουν το γλυκό μελιτζανάκι.

Η πρωτότυπη ιδέα τους έχει ξετρελάνει όχι μόνο την Κρήτη και το βίντεο που τις εμφανίζει να τραπάρουν έγινε ήδη viral.

Η ιδέα ήταν καταπληκτική. Το πρόβλημα άλλωστε ήταν μεγάλο και έπρεπε να βρεθεί μια φρέσκια και ριζοσπαστική λύση.

Αν όμως τους μιλήσεις στην γλώσσα τους, μπορείς να πουλήσεις τα πάντα. Ακόμη και μελιτζάνα από αλάνα.

Οι αξιολάτρευτες γιαγιάδες από την Κρήτη όχι απλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την αίγλη των γνωστών τράπερς, αλλά με την τοπική προφορά τους

Τραπάρουν μαυροφορεμένες, σε κάμπριο αυτοκίνητο κρατώντας όπλα σε μια πανέξυπνη παρωδία της μουσικής που το τελευταίο διάστημα έρχεται δυστυχώς στο προσκήνιο με αρνητικό τρόπο.

Η μάνατζερ γιαγιά μιλάει στο MEGA για την σχέση της με την τραπ μουσική.

«Ο σκοπός μας ήταν να προωθήσουμε την Κρήτη μας, οπότε κάτι έπρεπε να βάλουμε μέσα στο μενού μας για να ανέβει και αυτό. Καμία σχέση δεν έχω με αυτή τη μουσική. Αν κάποια στιγμή άκουγα τέτοια μουσική στο ραδιόφωνο την απέφευγα γιατί δεν με τραβάει».

Οι εμπνευστές του απολαυστικού βίντεο κλιπ αποκαλύπτουν στο MEGA, ότι δυσκολεύτηκαν να κάνουν τις γιαγιάδες να φαίνονται πιο… σκληρές για το σενάριο.

«Είναι γλυκιές γιαγιάδες που έχουν το πρόγραμμά τους, πηγαίνουν στην εκκλησία, στα ψώνια τους, στη γειτονιά, δεν έχουν καμία σχέση με τους χαρακτήρες του σεναρίου».

Το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/07/2022