Ελλάδα

Ξάνθη: Οδηγός ΚΤΕΛ ζήτησε από επιβάτισσα να κατέβει γιατί δεν του άρεσε…η μπλούζα της

28.06.2022 | 20:41 Eνσωμάτωση

Απίστευτο επεισόδιο στα ΚΤΕΛ της Ξάνθης, οδηγός ζήτησε από κοπέλα να αποβιβαστεί, επειδή θεώρησε προκλητικό το "τοπάκι" που φορούσε. Η αντίδραση της 24χρονης και του συντρόφου της ήταν άμεση, αλλά ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο και επέμεινε στην παράλογη και σεξιστική απαίτησή του.

Το… τοπάκι που φορούσε μια κοπέλα 24 ετών, που επέβαινε σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στη Ξάνθη στάθηκε η αφορμή για ακινητοποιήσει ο οδηγός το όχημα.

Οδηγός : Ήρθε ο άλλος με μαγιό ήρθε ο άλλος με ενα πανωφόρι πολύ ελαφρύ ,σας παρακαλούμε τόσο άπλα
Επιβάτης : Είναι προκλητικά ντυμένη δηλαδή αυτό μας λέτε ?
Επιβάτις : Εγώ δεν ντύνομαι δεν καταλαβαίνω καντε την δουλέια σας πηγαίνετε με στη Θεσσαλονίκη.

Η αντίδραση τόσο της κοπέλας όσο και του συντρόφου της ήταν άμεση. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπάθησε με λογικά επιχειρήματα να αντικρούσει τον ακραίο συντηρητικό λόγο του οδηγού του ΚΤΕΛ.

Ο οδηγός συνέχισε να απαιτεί από το ζευγάρι να κατέβει λέγοντας πως πρόκειται απλά για μια σύσταση.

Οδηγός : Γίνεται μια σύσταση
Επιβάτης : Η σύσταση είναι ότι πρέπει να βάλει μπλουζά απο πάνω η κοπέλα μου εκεί η Λένα ,ναι ειναι τοπάκι έτσι το αγόρασε του λέω και λέει δεν επιτρέπονται αυτά,δεν επιτρέπονται απο τον κύριο. Αυτό ειναι σεξισμός που κάνετε.
Οδηγός : Γίνεται μια σύσταση ρε παιδιά γιατι το κάνετέ αυτό.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν υποστήριξε το νεαρό ζευγάρι, με τον οδηγό να μη δίνει σαφή απάντηση στο γιατί επιμένει να θέλει να τους κατεβάσει.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 28/06/2022