Κόσμος

Ρωσία: Τέσσερις νεκροί από την συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους του στρατού

24.06.2022 | 20:40 Eνσωμάτωση

Μεταγωγικό αεροσκάφος του ρωσικού στρατού επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση καθώς ένας από τους κινητήρες του έχει πάρει φωτιά.

Συντρίβεται στο έδαφος στα περίχωρα της πόλης Ριαζάν 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας και τυλίγεται στις φλόγες.

Τέσσερις από τους επιβαίνοντες σκοτώνονται και άλλοι πέντε τραυματίζονται.

Το μεταγωγικό αεροπλάνο έκανε εκπαιδευτική πτήση και δεν μετέφερε κάποιο φορτίο και κατά κάποιον τρόπο είναι ευτύχημα που δεν χτύπησε κάποια από τις πολυκατοικίες της περιοχής.

Μόσχα

Το πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και καρφώνεται σε κτίριο σε μια από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της Μόσχας.

Το όχημα τυλίγεται στις φλόγες με συνέπεια να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι έξι.

Οι αρχές ερευνούν γιατί ο οδηγός κινήθηκε με τόσο μεγάλη ταχύτητα και για ποιον λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σανγκάη

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας ΝΙΟ βουτάει από τον τρίτο όροφο κτιρίου της Σαγκάης και διαλύεται στο έδαφος. Οι δύο επιβαίνοντες σκοτώθηκαν.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον πολυώροφο χώρο στάθμευσης των κεντρικών εγκαταστάσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας NIO.

Οι εικόνες δείχνουν πως το ηλεκτροκίνητο όχημα προσγειώθηκε με την οροφή με αποτέλεσμα ο θάνατος των δύο επιβατών του να είναι ακαριαίος.

Η ΝΙΟ ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες ώστε να διευκρινιστεί αν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος ή αν κάποια δυσλειτουργία του αυτοκινήτου ήταν αυτή που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα.

Το μοντέλο NIO ET5 που έπεσε στο κενό μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/06/2022