Ελλάδα

Λάρισα: 51χρονη παρέμενε έγκλειστη στο σπίτι για 42 χρόνια

21.06.2022 | 20:19 Eνσωμάτωση

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η ιστορία μιας 50χρονης σήμερα γυναίκας από τη Λάρισα. Την γυναίκα κρατούσε φυλακισμένη η ίδια της η μητέρα , τα τελευταία 42 χρόνια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και όλα αποκαλύφθηκαν όταν η 76χρονη μητέρα πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Συγγενής της οικογένειας καταγγέλλει ότι η αστυνομία γνώριζε καθώς είχαν γίνει καταγγελίες όπως επίσης και η γειτονιά.

42 χρόνια σε σπίτι – φυλακή

Μία απίστευτη οικογενειακή ιστορία.

Μία γυναίκα 50 ετών, μία ζωή μόνη με μοναδική συντροφιά τη μητέρα της που δεν αποκλείεται να ήταν και ο δεσμοφύλακάς της.

Το καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας αποκαλύφθηκε όταν η 76χρονη μητέρα της πέθανε ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της αυλής της.

Καταγγελίες και αδιαφορία

Η γειτονιά γνώριζε, οι συγγενείς γνώριζαν, η αστυνομία γνώριζε, η κοπέλα όμως έμενε κλεισμένη στο σπίτι. Δεν βγήκε ούτε για να πάει στο σχολείο και τα χρόνια περνούσαν.

Η μητέρα της την αγαπούσε λένε οι γείτονες, μία παράξενη αγάπη, που ξεπέρασε τα όρια της προστασίας κι έγινε φυλακή.

«Δεν ήθελε να βγει»

Κάποιοι λένε ότι η γυναίκα επέλεξε να μένει κλεισμένη στο σπίτι.

«Ένα περιστατικό το οποίο μας παραπέμπει τους παλαιότερους σαν εμένα σε άλλες εποχές. Όσο μοναχική και να είναι η κατοικία κάποιου, οι γειτονιές πλέον είναι πληθυσμιακά συμπυκνωμένες, επομένως είναι ένα θέμα λοιπόν να μην έχει αναζητήσει έστω από την γειτονιά κάποιος ή να μην έχει καμία κοινωνική σχέση αυτή η οικογένεια με τον οποιοδήποτε. Θεωρώ λοιπόν ότι μάλλον ηθελημένα ήταν αυτή η παραμονή της σε αυτό τον εγκλεισμό» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Λάρισας, Σωτήρης Βούλγαρης.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της η 50χρονη που παραμένει μόνη και φοβισμένη στο σπίτι δείχνει να έχει ανάγκη από μια αγκαλιά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/06/2022