Ελλάδα

Αποκάλυψη MEGA: Σημάδια από νύχια στο πρόσωπο της Μαλένας και της Ίριδας προδίδουν την εγκληματική ενέργεια

21.06.2022 | 13:11 Eνσωμάτωση

Μία νέα συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχετικά με το τελικό πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας.

Χθες παραδόθηκε το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά αναφορικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ανάμεσα στους 10 λόγους που επικαλούνται οι ιατροδικαστές για να αποδείξουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για θανάτους που οφείλονται σε παθολογικά αίτια, είναι η ύπαρξη πληγών από νύχια στο πρόσωπο των κοριτσιών, ιδίως στη Μαλένα.

Σημειώνεται πως οι πληγές αποκλείεται να  προκλήθηκαν από την διαδικασία ανάνηψης διότι ήταν άλλης μορφής και γιατί το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όπως και το γεγονός να τα προκάλεσε το ίδιο στον εαυτό του.

Την ίδια ώρα αυτήν την ώρα καταθέτει στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης.

Με την κατάθεση της αδερφής της ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος καταθέσεων από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τα οποία τελικά δολοφονήθηκαν.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/06/2022