Ελλάδα

Αποκάλυψη MEGA: Η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο

20.06.2022 | 20:06 Eνσωμάτωση

Σοκάρει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος εξασφάλισε αποκλειστικά για το MEGA τα αποτελέσματα του πορίσματος.

Το πόρισμα σοκ των ιατροδικαστών

Με βάση τα δεδομένα της κλασσικής ιατροδικαστικής έρευνας και τυπική μεθοδολογική προσέγγιση για αιφνίδιους θανάτους καταλήγουμε με επιστημονική ασφάλεια στην κατάδειξη ότι ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη υπήρξε δια αποφράξεως των εξωστομίων των αεροφόρων οδών. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία της ισχυρής πίεσης των εξωστομίων των αεροφόρων οδών.

Κοινώς το κοινό σημείο και στους δύο θανάτους είναι πως κάποιος πίεσε με μεγάλη δύναμη το στόμα και τη μύτη των δύο παιδιών.

Οι 10 λόγοι που «δείχνουν» τους ασφυκτικούς θανάτους

Τουλάχιστον 10 λόγους επικαλούνται οι ιατροδικαστές  για να στηρίξουν τη θέση τους αναφορικά με την ασφυξία ως αιτία θανάτου των δύο παιδιών. Ανάμεσα σε αυτά είναι:

  • Οι ασφυκτικές κηλίδες σε ζωτικά όργανα
  • Κάκωση στο στοματικό βλενογόννο

Σημειώνεται πως στο πόρισμα δεν προκύπτει η λεγόμενη αγενεσία φλεβοκόμβου, την ανυπαρξία φυσικών βηματοδοτών της καρδιάς, η αιτία που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την υπόθεση στις αρχές της.

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε πως θα γίνει μια έρευνα για να φανεί πώς μία ιατροδικαστική έρευνα δείχνει εγκληματική ενέργεια και πώς μία άλλη αποδίδει τους θανάτους σε παθολογικά αίτια.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/06/2022