Ελλάδα

Τροιζηνία: «Το άτομο που έγραψε τα σημειώματα φαίνεται ότι γνωρίζει» λέει η γραφολόγος

18.06.2022 | 01:22 Eνσωμάτωση

Η δικαστική γραφολόγος Μάγδα Καμπούρη, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για τα σημειώματα – «φωτιά» που άφησαν άγνωστοι στην εξώπορτα του σπιτιού στην Τροιζηνία, που δολοφονήθηκε ο δικηγόρος Αθηνών, Λουκάς Πιτσιλός.

«Από τη συγκριτική αντιπαραβολή προκύπτει ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Έχουν γραφεί με τον ίδιο χαρακτήρα, με τα ίδια ακριβώς αναγνωριστικά στοιχεία και τις ιδιαιτερότητες που μπορούν να τα κατατάξουν σε μία συγκεκριμένη γραφολογική ταυτότητα. Από τον τρόπο με τον οποίον έχουν γραφτεί, φαίνεται ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Καμπούρη.

«Η διαδικασία με την οποία έχει γραφεί, η δομή των γραμμάτων αλλά και ο τρόπος και η δομή των νοημάτων, παραπέμπουν σε άτομο χαμηλής Παιδείας. Παραπέμπει σε Αλβανούς, στην αστυνομία που θα καλύψει τους Αλβανούς, στην ασημί κούρσα που φάνηκε την Παρασκευή, μπορεί να είναι απλά περιέργεια, μπορεί όμως πράγματι να αποτελούν πληροφορίες τις οποίες αξίζει τον κόπο κανείς να τις διερευνήσει περισσότερο» συμπλήρωσε.

Η έμπειρη γραφολόγος δεν απέκλεισε το γεγονός το άτομο που τα έγραψε, να έχει χρησιμοποιήσει αυτό το είδος γραφής, ώστε να οδηγήσει τις έρευνες σε συγκεκριμένο χώρο στην Τροιζηνία και σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 18/06/2022