Κόσμος

Σικελία: Ιταλίδα «Μήδεια» σκότωσε την 5χρονη κόρη της

15.06.2022 | 20:34 Eνσωμάτωση

Στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σικελία, μια μητέρα ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι την πεντάχρονη κόρη της και έθαψε το κορμάκι της σε χωράφι, 200 μέτρα από το σπίτι σε ένα χωριό στις πλαγιές της Αίτνας.

Η μητέρα είχε καταγγείλει ότι τρεις κουκουλοφόροι απήγαγαν το παιδί της. Η αστυνομία έψαξε την υπόθεση, διαπίστωσε ότι η γυναίκα βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγο και πάτερα του παιδιού, υπήρξαν μάλιστα στοιχεία ότι ζήλευε τον ίδιο και μια άλλη γυναίκα με την οποία το κοριτσάκι φαινόταν να τα πηγαίνει καλά.

Η μάνα ομολόγησε τελικά, είπε πως δεν κατάλαβε πώς σκότωσε το παιδί της και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει το παιδί της.

ΗΠΑ: Πατέρας έπνιξε τα τρία παιδιά του

Παρόμοιο έγκλημα έγινε στο Σικάγο με θύματα τρία μικρά παιδιά ηλικίας 5, 3 και 2 ετών.

Τα σκότωσε ο 35χρονος πατέρας τους που έχει χωρίσει από τη μητέρα. Ο πατέρας πήρε μαζί του τα παιδιά, δύο αγοράκια και ένα κοριτσάκι, στο εξοχικό του για το Σαββατοκύριακο.

Τα έπνιξε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Η μητέρα λέει ότι τα βρήκε νεκρά όταν πήγε τη Δευτέρα στο εξοχικό για να τα παραλάβει.

Ο πατέρας επιχείρησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, τράκαρε μετά από καταδίωξη, συνελήφθη και ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε τα παιδιά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/06/2022