Ελλάδα

Μαρία Μπονίκου: Την Τετάρτη η απολογία του 46χρονου μητροκτόνου – Εντολή για ψυχιατρική εξέταση

06.06.2022 | 06:19 Eνσωμάτωση

Την Τετάρτη, όπως όλα δείχνουν, θα απολογηθεί για τη δολοφονία της μητέρας του, Μαρίας Μπονίκου, ο 46χρονος γιος της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία της ηθοποιού έγινε μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα, με την 73χρονη να φέρει τραύματα στον λαιμό και τον θώρακά της.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 46χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο.

Ερωτήματα για το παρελθόν του δράστη

Ο 46χρονος ζούσε στο σπίτι όπου έγινε το φονικό με τη μητέρα του τα τελευταία επτά χρόνια. Ο ίδιος είχε σπουδάσει στη Φιλοσοφική, δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, ο μητροκτόνος χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα του, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία. Ο ίδιος συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα μετά από παράπονα των κατοίκων στην περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα ότι κάποιος έχει βάλει δυνατά μουσική.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος τραγουδούσε, μετά μουσικής. Άλλες αναφορές σημειώνουν ότι χόρευε κιόλας. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στράφηκαν αμέσως οι υποψίες στον γιο της άτυχης γυναίκας. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της αλλά ούτε εικόνα έρευνας και αναστάτωσης, οδήγησε τους αστυνομικούς να στραφούν στην αναζήτηση του γιου της, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 06/06/2022