Πολιτισμός

Οι ABBA ξανά στην σκηνή ως avatars

05.06.2022 | 13:32 Eνσωμάτωση

Οι μεγάλες επιτυχίες των ΑΒΒΑ, του ποπ συγκροτήματος από τη Σουηδία που ανέβηκε στην κορυφή τη δεκαετία του '70, «ζωντάνεψαν» στο Λονδίνο.

Οι ΑΒΒΑ ξεσηκώνουν το κοινό σαν να μην πέρασε μία μέρα από τις μεγάλες επιτυχίες τους της δεκαετίας του ‘70… Ο κόσμος χορεύει και τραγουδά, όμως πάνω στη σκηνή δεν είναι οι πραγματικοί ΑΒΒΑ. Είναι οι… ΑΒΒΑtars δηλαδή τα ψηφιακά ολογράμματα του θρυλικού σουηδικού συγκροτήματος.

Για να γίνει αυτή η πρωτότυπη συναυλία στο Λονδίνο τα τέσσερα μέλη των συγκροτήματος ερμήνευσαν τα τραγούδια ντυμένοι με ειδικά κοστούμια εξοπλισμένα με αισθητήρες. 160 κάμερες, κατέγραφαν όλες τις κινήσεις τους.

Το παρόν στη συναυλία έδωσαν και οι αληθινοί ΑΒΒΑ, αλλά από τις θέσεις του κοινού. Είδαν στη σκηνή τους εαυτούς τους, στα νιάτα τους, και δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να τραγουδήσουν τα avatars και άλλες επιτυχίες τους.

Την πρεμιέρα παρακολούθησαν περίπου 3.000 θεατές. Ο χώρος έχει φτιαχτεί ειδικά για τέτοιες παραστάσεις και αναμένεται ότι στο μέλλον θα εμφανιστούν τα avatars και άλλων συγκροτημάτων.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 05/06/2022