Ελλάδα

Η πρώην σύντροφος του αυτόχειρα γυμναστή «σπάει» τη σιωπή της

03.06.2022 | 16:53 Eνσωμάτωση

Η ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει ο 50χρονος γυμναστής προτού βάλει τέλος στη ζωή του φωτογράφιζε μία γυναίκα, η οποία μέσω του δικηγόρου της «σπάει» τη σιωπή της και ξεκαθαρίζει πως είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο υπόμνημα ο δικηγόρος της, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα με τον 50χρονο, ενώ δήλωσε πως δεν υφίσταται η κατηγορία ότι του απέσπασε 400.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της γυναίκας ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία από μηνύματα ότι είχε δώσει 60.000 ευρώ σε bitcoin και γι’ αυτό τον λόγο ήταν προβληματισμένος.

Επίσης, ανέφερε ότι ο 50χρονος εκβίαζε τη γυναίκα με πορνογραφικό υλικό και μάλιστα ισχυρίζεται πως είχε στείλει το εν λόγω υλικό και σε άλλα άτομα.

«Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί»

Άλλη πρώην σύντροφος του 50χρονου γυμναστή δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ένα παιδί μάλαμα» και ότι ήθελε να βοηθάει τον κόσμο. Σύμφωνα με την ίδια, πιθανότατα ο 50χρονος δεν άντεξε το γεγονός ότι εξαπατήθηκε.

«Θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι αυτός που το γράφει, αλλά επειδή στο τέλος οι αναφορές που έκανε για τον Θεό, για τους αθλούμενους και γι’ αυτούς τους ανθρώπους που τον αγαπάνε που ζήτησε συγγνώμη, είναι λόγια του Γιώργου και είμαι σίγουρη ότι τα έγραψε αυτός και τις καταστάσεις που τον έφεραν σε αυτό το σημείο», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Απλά ο Γιώργος ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ήταν ίσως εγώ θεωρώ θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε στο σημείο να του πάρουν όλη την περιουσία».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 03/06/2022