Ελλάδα

Αποκάλυψη MEGA: Η αυτοκτονία του γυμναστή & οι αναφορές στον καταγγελόμενο βιασμό της 22χρονης Γεωργίας

01.06.2022 | 20:18 Eνσωμάτωση

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών φαίνεται ότι αναζητά πιθανή σύνδεση της υπόθεσης αυτοχειρίας του γυμναστή με την υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού την Πρωτοχρονιά σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», ερευνάται εάν υπάρχει άμεσα ή έμμεσα σχέση της αυτοχειρίας του 50χρονου με την υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού της 22χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο γυμναστής στο τελευταίο του σημείωμα ανέφερε ότι η γυναίκα που τον εξαπάτησε είναι στενό συγγενικό πρόσωπο της 17χρονης που συνόδευσε την Γεωργία στο εν λόγω πάρτι.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία ο 50χρονος κατήγγειλε ότι τον εξαπάτησε, εμφανίζεται ως δημιουργός πολλών ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιριών για συναλλαγές, κυρίως από Βουλγαρία, κι ότι εκείνη παρότρυνε την 17χρονη να πάει στο συγκεκριμένο πάρτι.

Παράλληλα, εξετάζονται οι πληροφορίες ότι η γυναίκα «αράχνη» μαζί με το σύζυγό της είχε γνωριμίες με επιχειρηματίες που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον της 22χρονης Γεωργίας.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν δικαστικές εκκρεμότητες για απάτες και ξέπλυμα χρήματος, ενώ γίνεται εκτεταμμένη αστυνομική έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς ή και ύποπτες σχέσεις με αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/06/2022