Ελλάδα

Το ένοχο μυστικό της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για την σπιτονοικοκυρά

17.05.2022 | 17:46 Eνσωμάτωση

Στο Live News μίλησε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήδη από το 2017 το ζεύγος Δασκαλάκη δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς ρεύματος, ενώ άφησε αιχμές για τη διαχείριση των οικονομικών της σπιτονοικοκυράς.

«Υπάρχει μία ομολογία του είναι αυταπόδεικτη, του Μάνου Δασκαλάκη. Παραδέχτηκε ότι η μηχανή έχει αγοραστεί με χρήματα της Ευγενίας Κούτρα, οπότε υπάρχουν δύο ευθύνες: η κακουργηματική απάτη που ξεπερνά τις 30.000 ευρώ ή η υπεξαίρεση, που και αυτή πάλι είναι κακουργηματική», είπε στο MEGA και τόνισε πως θα κινηθεί εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη.

«Μεταξύ τους έχει διαρρηχθεί η σχέση τους και τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι τα χρήματα που έχουν ξοδέψει για τον πολυτελή βίο τους ήταν από τα χρήματα της Ευγενίας Κούτρα».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο ίδιος συναντήθηκε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά εκείνη δεν θέλησε να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν τεθεί στο εξώδικο που της έχει στείλει, δηλαδή για τα χρέη, τα κλειδιά του ακινήτου και τα αντικείμενα του σπιτιού που… εξαφανίστηκαν. Ο δικηγόρος τόνισε πως οι λογαριασμοί του ρεύματος ήταν απλήρωτοι από το 2017 κι έπειτα, με την ΔΕΗ να αναγκάζεται να διακόψει το ρεύμα του ακινήτου το 2021.

«Υπάρχει κι άλλος διάλογος και μηνύματα με τα υπονοούμενα για τη σπιτονοικοκυρά. Ποιος χρησιμοποιούσε το σπίτι, ποιος πούλησε τα αντικείμενα και πως γινόταν αυτός ο πολυτελής βίος, όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε διαλόγους», αποκάλυψε ο κ. Θεοδωρόπουλος, αναφέροντας πως έρχονται στο φως και άλλα αποκαλυπτικά μηνύματα που αντάλλασσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης. «Αυτό είναι το μυστικό που ξεκλειδώνει τις ευθύνες, είναι το ένοχο μυστικό που είχνα μεταξύ τους για την σπιτονοικοκυρά».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/05/2022