Ελλάδα

Daily Mail: Τι γράφει για την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

12.05.2022 | 13:08 Eνσωμάτωση

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, αλλά το ενδιαφέρον που δείχνουν τα βρετανικά Μέσα για την υπόθεση είναι μεγάλο, καθώς η Καρολάιν ήταν Βρετανίδα υπήκοος. Μάλιστα, η Daily Mail, έχει εκτενές ρεπορτάζ για τη δίκη.

H Daily Mail από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Εχθές, η Daily Mail αναφέρθηκε σε δημοσίευμά της στην απολογία του καθ’ ομολογία δολοφόνου και σε όσα υποστήριξε στη δίκη του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο δράστης της δολοφονίας «προσπάθησε να παρουσιάσει το θύμα ως αδίστακτη μάνα, επιρρεπή στον θυμό», ενώ, όπως ισχυρίστηκε, τη νύχτα του φόνου τού φώναξε «δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνετε και εσύ και το μωρό».

«Ο δράστης ζητά την επιείκεια των δικαστών, ισχυριζόμενος ότι έδρασε έτσι για να προστατεύσει την κόρη του» σημειώνεται, ενώ παρουσιάζεται αναλυτικό ρεπορτάζ από την πολύκροτη δίκη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/05/2022