Ελλάδα

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στο LIVE NEWS – «Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία της Ρούλας με τον Μάνο, γι’ αυτό στείλαμε εξώδικο»

10.05.2022 | 17:38 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο για το εξώδικο της 33χρονης κατηγορουμένης αλλά και τα επίμαχα sms του εν διαστάσει ζευγαριού λίγο πριν την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος είπε πως αύριο θα επισκεφθεί την εντολέα του προκειμένου να εξετάσουν μαζί τις καταθέσεις των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από τις περιγραφές που είχε δώσει η 33χρονη κατηγορούμενη.

Επισήμανε πως υπάρχουν ασυμφωνίες μεταξύ των καταθέσεων των γιατρών αναφορικά με τον τρόπου που ειδοποιήθηκαν για το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας.

Σε ό, τι αφορά το εξώδικο της κατηγορουμένης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως εφόσον δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, το εξώδικο αποτέλεσε την πιο επισφαλής λύση.

Σχετικά με τα μηνύματα που αντάλλασσε το εν διαστάσει ζευγάρι και φανέρωσε την κόντρα μεταξύ τους, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη είχε εξ’ αρχής δηλώσει πως η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε σκαμπανεβάσματα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/05/2022