Ελλάδα

«Καρμπόν» οι περιγραφές της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των τριών παιδιών

09.05.2022 | 20:53 Eνσωμάτωση

Γιατρός «φωτογραφίζει» την Ρούλα Πισπιρίγκου για την αφαίρεση του ρινικού οξυγόνου από την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA,  στις 11 Απριλίου 2021, όταν ακόμα η Τζωρτζίνα ήταν υγιής μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και ύστερα από λίγες ώρες  υφίσταται την περίεργη ανακοπή.

Έως και σήμερα αυτό που γνωρίζαμε είναι πως η 33χρονη βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιο με τη Τζωρτζίνα, όταν άρχισε να χτυπά ξαφνικά το οξύμετρο και να ακούει το παιδί να μη μπορεί να ανασάνει. Τότε ήταν που βγαίνει από το δωμάτιο για να ειδοποιήσει τους γιατρούς, και όπως είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά, το «θεώρησε ευτύχημα το ότι βρέθηκε αμέσως μπροστά της μία νοσοκόμα».

Η περιγραφή αυτή της κατηγορούμενης απορρίπτεται από την κατάθεση μίας γιατρού από το Καραμανδάνειο, η οποία αναφέρει:

«Μας χτύπησε την πόρτα με έναν ράθυμο τρόπο, εμείς βρισκόμασταν μέσα στο γραφείο και είπε “σαν να ακούγεται το οξύμετρο”».

Η υπεύθυνη γιατρός και δύο συνάδερφοί της πήγαν στο δωμάτιο της 9χρονης και όπως κατέθεσαν τη βρήκαν ωχρή, άσφυγμη με απώλεια ούρων, με μυδρίαση και δεν ανταποκρινόταν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γιατρός επισήμανε πως το παιδί το βρήκανε στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση, χωρίς το ρινικό οξυγόνο, και το παλμικό οξύμετρο χωρίς καμία ένδειξη.

Η γιατρός ρώτησε τη μητέρα γιατί βρέθηκε σε αυτή τη θέση το παιδί με εκείνη να απαντά πως έκανε ένα απότομο τίναγμα.

Στη δικογραφία υπάρχουν 15 καταθέσεις από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο που αναφέρουν πως δεν εξηγείται η ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/05/2022