Κόσμος

Εγκαίνια του ελληνικού καταστήματος Carpo στο Ντουμπάι

06.05.2022 | 13:49 Eνσωμάτωση

Το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι ντύθηκε στα χρώματα της γαλανόλευκης. Τα εγκαίνια του ελληνικού καταστήματος Κάρπο μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Το Βurj Khalifa… στα χρώματα της γαλανόλευκης!

Το υψηλότερο κτήριο του κόσμου…φωτίζεται με την ελληνική σημαία για τα εγκαίνια του ελληνικού καταστήματος Carpo στο Dubai!

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας ξηρών καρπών και καφέ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζεται πλέον και στον αραβικό κόλπο.!

Με εντυπωσιακή διακόσμηση που συνδυάζει την αραβική πολυτέλεια με την ελληνική γη… το κατάστημα λειτουργεί εντός του κεντρικού mall της πασίγνωστης, εντυπωσιακής μεγαλούπολης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1991 από ένα συνοικιακό παντοπωλείο στην περιοχή της Κυψέλης που δημιουργήθηκε από τα αδέρφια Κοντόπουλου. Πλέον διαθέτει 11 καταστήματα σε Αθήνα , Λονδίνο και Ντουμπάι.

Με βασικές αρχές το σεβασμό, τη συνέπεια, τη σεμνότητα και την ταπεινότητα, απασχολεί 250 άτομα προσωπικό και διαθέτει καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα στο Κορωπί Αττικής ενώ συνεχίζει να υλοποιεί ένα πρόγραμμα ανάπτυξης σε σημεία αναφοράς της παγκόσμιας αγοράς.

Το Burj Khalifa τίμησε τη μνήμη του πατέρα των τριών αδερφών,με τη φωτογραφία αλλά και το όνομά του αποτυπωμένο εντυπωσιακά σε ολόκληρο τον ουρανοξύστη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/05/2022