Ελλάδα

Σούρας για Πισπιρίγκου: «Η απόλυτη ντροπή, πως μπορεί και μιλάει;»

17.04.2022 | 15:26 Eνσωμάτωση

Την οργή του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα προκάλεσε η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που ανέκυψαν από το τάμπλετ και την αναζήτηση τοξικών ουσιών 3 μέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας, η κατηγορούμενη υποστήριξε πως στη δικογραφία δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Όπως αποκαλύπτει η 33χρονη, άλλες θανατηφόρες ουσίες μπορεί να της είχε ψάξει η ίδια, και αναφέρει πως το τάμπλετ είναι συνδεδεμένο με το mail του κινητού της. «Δηλαδή ό,τι έχω ψάξει είναι το ίδιο mail».

Αναφορικά με το τάμπλετ, η 33χρονη απαντά πως το είχε μαζί της στο νοσοκομείο, όπως και το λάπτοπ ενώ πρόσβαση στο τάμπλετ όπως αποκαλύπτει είχε και ο Μάνος Δασκαλάκης, τις ώρες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

«Το τάμπλετ τους τελευταίους μήνες της το είχαμε (Τζωρτζίνα) απλά για να βλέπει παιδικά και διάφορα σίριαλ κοντά στο κρεβάτι της ή όπου καθόταν. Δεν το είχαμε για αναζητήσεις, ήταν δικό της το τάμπλετ. Γι’ αυτό και το έβαλα μαζί της γιατί έβαζα τα αγαπημένα αντικείμενα των παιδιών. Και στα τρία το έχω κάνει αυτό».

Στην ερώτηση γιατί τοποθετήθηκε το τάμπλετ κάτω από το κεφάλι της Τζωρτζίνας η 33χρονη αναφέρει πως εκείνη της το είχε βάλει από πάνω και δεν γνωρίζει πως κατέληξε εκεί.

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πυρ και μανία τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, ο οποίος τόνισε πως η 33χρονη μιλάει χωρίς συναισθήματα και τύψεις.

«Πως μπορεί και μιλάει; Εμείς είμαστε εδώ συγκλονισμένοι! Είμαι έτοιμος να αρχίσω να κλαίω… Πως μπορεί και τα λέει αυτά, που έφερε το τάμπλετ; Αυτή η γυναίκα δεν είναι άρρωστη. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχουν ενοχές, δεν υπάρχουν τύψεις. Πως μπορεί και μιλάει, πως μπορεί; Είναι δυνατόν να μιλάς για το παιδί σου έτσι; Η απόλυτη ντροπή!», είπε αρχικά.

«Κάθεσαι και μιλάς για τον θάνατο και το φέρετρο του παιδιού και παζαρεύεις που έβαλες το τάμπλετ και που το βρήκανε; Τι με κάνει εμένα τον ψυχίατρο να καταλάβω; Ότι αυτή η απάθεια, η ψυχραιμία δεν κρύβει αρρώστια, αλλά μία φοβερή διαταραχή προσωπικότητας. Είναι ένας κενός άνθρωπος, ένας εν δυνάμει ήρωας του κακού, ένας εν δυνάμει δολοφόνος».

Για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η ουσία βρισκόταν στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν την Τζωρτζίνα. Ο κ. Σούρας σχολίασε πως εφόσον βρέθηκε ο μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα του κοριτσιού, η κεταμίνη της είχε χορηγηθεί όσο βρισκόταν εν ζωή.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 17/04/2022