Ελλάδα

Η Μύκονος προετοιμάζεται για το Πάσχα

17.04.2022 | 14:21 Eνσωμάτωση

Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα» «ταξίδεψε» μέσω skype στο νησί των ανέμων, όπου ο δημοσιογράφος του Μύκονος Live, Πέτρος Νάζος μας μετέφερε το γιορτινό κλίμα του νησιού, μία ανάσα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Πέτρος Νάζος δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια για το νησί για το τριήμερο του Πάσχα καθώς οι τιμές για τους Έλληνες είναι πιο προσιτές την περίοδο αυτή.

Την ίδια ώρα, η επισκεψιμότητα που σημειώνεται ήδη στη Μύκονο θυμίζει την κίνηση του Μαΐου και του Ιουνίου κι αυτό γιατί οι περισσότεροι έσπευσαν να κάνουν τις κρατήσεις τους το νωρίτερο δυνατό για να προλάβουν και τις οικονομικές τιμές των καταλυμάτων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το νησί αναμένει την άφιξη  840 κρουαζιερόπλοιων και ενδέχεται μάλιστα να ξεπεραστεί και ο αριθμός.

Τέλος, ο δημοσιογράφος του Mykonos Live αποκάλυψε πως αναμένεται να πάνε στο νησί σύντομα το ζευγάρι Σάκης Κατσουλής και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούν να βρουν και μια ασχολία ώστε να παραμείνουν όλο το καλοκαίρι.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 17/04/2022