Ελλάδα

Πάτρα: Τι φέρεται να είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Μαλένας

17.04.2022 | 16:07 Eνσωμάτωση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου, αρχισυντάκτρια pelop.gr, μίλησε για τον Μάνο Δασκαλάκη την περίοδο του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Η δημοσιογράφος επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο 30χρονος έστειλε μήνυμα στην εφημερίδα όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, απαιτώντας να «κατέβει» η είδηση από το ηλεκτρονικό site.

«Η ενημέρωση ότι το παιδί ‘έφυγε’ από τη ζωή ήρθε σε μένα. Μπήκαμε στη διαδικασία να διασταυρώσουμε αν ισχύει. Επιβεβαιώθηκε, αναρτήθηκε και λίγα λεπτά μετά ήρθε ένα μήνυμα του κ. Δασκαλάκη που ζητούσε να κατέβει η είδηση».

Και συμπληρώνει:

«Ο κ. Δασκαλάκης εκτίθεται και αυτοδιαψεύδεται γιατί το περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που λέει».

Διαφορετική η συμπεριφορά Δασκαλάκη από αυτό που φαίνεται

Σύμφωνα με την κ. Παπαγιαννακοπούλου, η συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη είναι διαφορετική από αυτήν που προσπαθεί να παρουσιάσει.

«Υπάρχουν μάρτυρες που είναι και στη διάθεση των Αρχών για να το επιβεβαιώσουν».

Η δημοσιογράφος λέει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε περίεργη συμπεριφορά, που δε συνάδει σε πατέρα που έχει χάσει το παιδί του.

«Μάλιστα, σε παρουσία τρίτου ατόμου δε δίστασε να πει ‘εγώ μια μέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα’».

«Είναι γεμάτος ναρκισσιστικά στοιχεία, τον ενδιαφέρει να πει τα δικά του, να πουλήσει τον εαυτό του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει μέσα στη ναρκισσιστική του διαταραχή, είναι να πουλήσει τον εαυτό του», λέει από τη μεριά του ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

«Και όταν θα βγει χωρίς καμία κατηγορία, θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα, μιας την έψαχνε τόσο καιρό».

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 17/04/2022