Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ειρωνικές αναρτήσεις της στο facebook μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας

12.04.2022 | 13:39 Eνσωμάτωση

Αίσθηση προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στην συμπεριφορά που επιδείκνυε η Ρούλα Πισπιρίγκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook, αφού πέθανε και η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται πως απαντούσε σε διάφορα δημοσιεύματα τοπικών μέσων λέγοντας πως η συγκεκριμένη ασθένεια ήταν αυτή που έδωσε τέλος στη ζωή της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ανέφερε επίσης πως δεν της έχει απομείνει κάτι άλλο για να ασχοληθεί γι αυτό και έκανε αναρτήσεις στο Facebook.

Σημειώνεται επίσης πως το ύφος της απέναντι σε όσους σχολίαζαν τις αναρτήσεις της λέγοντας πως κάτι περίεργο συμβαίνει ήταν ιδιαίτερα έντονο έως και ειρωνικό και απαντούσε πως το πρόβλημα ήταν γονιδιακό.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταθέσεις το ιατρικού προσωπικού από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο δίνοντας στοιχεία από τις τελευταίες ώρες της Τζωρτζίνας. Σήμερα ενώπιον της 18ης ανακρίτριας αναμένεται να βρεθούν 4 άτομα του προσωπικού του νοσοκομείου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/04/2022