Ελλάδα

Πάτρα: Αίτημα για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της σπιτονοικοκυράς – Ο δικηγόρος των συγγενών της στο LIVE NEWS

12.04.2022 | 17:38 Eνσωμάτωση

Αποκλειστικό ντοκουμέντο του πιστοποιητικού θανάτου της 69χρονης γυναίκας.

Στην εκπομπή «Live News» βρέθηκε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτωντας μεταξύ άλλων το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης γυναίκας.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό ντοκουμέντο, το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη καθώς αυτός ήταν που εμφανίστηκε από τη πλευρά της εκλιπούσας και στο σημείο όπου υπογράφει ο πιστοποιών γιατρός, δεν υπάρχει όνομα, παρά μόνο μία υπογραφή.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως το εν λόγω έγγραφο είναι άκυρο νομικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος, η εν λόγω γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, δεν είχε εφημερία εκείνο το βράδυ και πήγε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο για να υπογράψει.

Αναφορικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος είπε πως βρίσκονται υπό έρευνα μαζί με το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τη σύνταξη που λάμβανε η 69χρονη, η οποία ήταν χηρείας.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε πως επρόκειτο για μία σύνταξη άνω των 1500 ευρώ.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 12/04/2022