Ελλάδα

Πάτρα: Ψηφιακά ίχνη, κινητά & ιατρικά μηχανήματα στο «μικροσκόπιο» των αρχών

11.04.2022 | 13:12 Eνσωμάτωση

Οι έρευνες της δικαιοσύνης συνεχίζονται για τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα, και η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται να είναι καθοριστική. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν τόσο το τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας, όσο και τα άλλα ψηφιακά μέσα, τα οποία χρησιμοποιούσε και η κατηγορούμενη.

Τη στιγμή που η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας στις φυλακές Κορυδαλλού, η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της σε πολλαπλές κατευθύνσεις – από τα ψηφιακά ίχνη στο διαδίκτυο, μέχρι τις επαφές στα 8 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το σπίτι αλλά και τα ιατρικά μηχανήματα.

Οι αρχές δεν αφήνουν το παραμικρό στοιχείο στη «σκιά», και ενδεικτικό είναι πως ανασύρθηκε από τον τάφο και το τάμπλετ που είχε θαφτεί μαζί με την 9χρονη.

«Καίει» την Πισπιρίγκου το μόνιτορ της Τζωρτζίνας

Μια φωτογραφία βόμβα από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας που καίει τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης από τις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το μόνιτορ της Τζωρτζίνας το διάστημα κατά το οποίο νοσηλεύτηκε η άτυχη μικρούλα, κατέγραφε κανονικούς καρδιακούς σφυγμούς και αναπνοές, όταν αυτή βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της μητέρας της.

Η εικόνα από το ίδιο μόνιτορ, ωστόσο, μεταβαλλόταν ραγδαία, όταν η μητέρα της βρισκόταν στο δωμάτιο νοσηλείας της, καθώς το παιδί παρουσίαζε βραδυκαρδία και πτώση σφυγμών.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν παρατηρήσει ένα ακόμη σύμπτωμα στη μικρή που τους είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση, αυτό της μυδρίασης.

Από ασφυξία φαίνεται πως προήλθε ο θάνατος της Ίριδας & της Μαλένας

Την ίδια στιγμή, η ώρα των απαντήσεων και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φαίνεται πως φθάνει.

Τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές αποδεικνύουν πως ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη προήλθε από ασφυξία.

Μέσα στην εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 11/04/2022