Ελλάδα

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το πανάκι της Μαλένας – Νέα στοιχεία από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

08.04.2022 | 17:28 Eνσωμάτωση

Για κατάθεση έχουν κληθεί και οι γιατροί του νοσοκομείου «Ελπίς» όπου κατέληξε η Μαλένα.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στη μήνυση που είχε υποβάλλει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά παντός υπευθύνου, αρχίζει να μιλάει για το πανάκι και αναφέρει πως η Μαλένα το είχε στο στόμα της, όταν είχε χάσει δηλαδή τις αισθήσεις του και είχε ξυπνήσει μετά την ανακοπή και όπως λέει η μητέρα της το πήρε από το στόμα και το μέτεφερε χαμηλά στα πόδια της.

Έπειτα η 33χρονη αναφέρει πως κάλεσε τους γιατρούς και βλέπει πως η Μαλένα είχε πάλι το πανάκι στο στόμα της.

Μετά από επικοινωνία του Βασίλη Λαμπρόπουλου με γιατρούς του νοσοκομείου «Ελπίς», οι ίδιοι είπαν πως έχουν κληθεί για κατάθεση και ανέγεραν πως όταν κλήθηκαν από την μητέρα η Μαλένα είχε πεθάνει ήδη, «ήταν απνοϊκό».

Επίσης οι γιατροί του «Ελπίς» δήλωσαν χαρακτηριστικά πως το ζευγάρι φέυγοντας από το νοσοκομείο «φιλούσαν τα χέρια των γιατών, γιατί θεωρούσαν πως είχαν κάνει το καλύτερο δυνατόν για το παιδί».

«Μας έκανε οδυνηρή έκπληξη να λένε πως φταίμε, χωρίς να κοιτάξουν την έρευνα, αυτή καθ’ εαυτή για την ηπατική ανεπάρκεια» είπαν οι γιατροί και τόνισαν πως η Μαλένα δεν υπάρχει περίπτωση να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 08/04/2022