Ελλάδα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο LIVE NEWS: «Δεν μπορώ να νοήσω πως ο πατέρας δεν είδε και δεν κατάλαβε κάτι. Έχει ευθύνη»

08.04.2022 | 18:28 Eνσωμάτωση

Με αφορμή τη δημόσια ανάρτησή της αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, η δημοσιογράφος-συγγραφέας Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Live Νews» και έδωσε τη δική της εκτίμηση για τα νέα στοιχεία και τη στάση των γονιών των τριών παιδιών.

«Όπως από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο,ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο, γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Τόνισε πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι νοσηροί, τοξικοί με ψυχωτικές συμπεριφορές που δεν δικαιούνται να κάνουν παιδιά.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει».

Αντιθέτως, όπως λέει η δημοσιογράφος, επέλεγε να φεύγει για να προστατεύει τον εαυτό του από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, αφήνοντας τα παιδιά του σε μία γυναίκα η οποία κατέληξε να κάνει το αδιανόητο.

«Για εμένα έχει ευθύνη» είπε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη» πρόσθεσε η ίδια.

Σε ό,τι αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως σίγουρα είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα και χειριστική και μάλιστα αυτή τη στιγμή χειρίζεται ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

«Στην καλύτερη περίτπωση πιστεύω πως υποφέρει από βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, αλλά πιστεύω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 08/04/2022