Ελλάδα

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Δέχθηκε καταγγελία τον Αύγουστο του 2014 για κακοποίηση της Τζωρτζίνας & η προστασία Ανηλίκων πήγε στο σπίτι τον Οκτώβριο

07.04.2022 | 09:46 Eνσωμάτωση

Ο πρόεδος του Δ.Σ του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την αναφορά που έλαβε ο οργανισμός σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Τζωρτζίνας.

Ο κ. Γιαννόπουλος μίλησε για την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας.

«Στις 22 Αυγούστου δεχθήκαμε την αναφορά,  και όταν ακούς ότι κακοποιείται ένα μωρό 10 μηνών, χτυπά «καμπάνα» και μάλιστα στην αναφορά υπήρχε η λέξη «επείγον». Η εισαγγελέας το έστειλε και 1η Οκτώβρη έγινε η έρευνα και όλα βρέθηκαν καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό το διευκρινίζω καθώς όλοι πιστεύουν ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» μπορεί να πάει στο σπίτι, να κάνει έρευνα, δεν έχουμε άλλη δυνατότητα πέραν από το να ειδοποιήσουμε. Εάν γίνει μία σωστή έρευνα από μία διεπιστημονική επιτροπή, θα υπήρχαν διαφορετικά αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά.

«Δεν είναι πρώτη φορά δυστυχώς που χάνονται ζωές παιδιών. Όταν υπάρχει αναφορά, η διεπιστημονική ομάδα παρακολουθεί την οικογένεια σε βάθος χρόνου. Εδώ μιλάμε για μία συνεχιζόμενη κατάσταση, έρχονται συνεχώς αναφορές για κακοποίηση παιδιών», συμπλήρωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 07/04/2022