Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδειάζει» την 33χρονη εν διαστάσει σύζυγό του

05.04.2022 | 20:18 Eνσωμάτωση

Αποφασισμένος να υποστηρίξει την κατηγορία εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τις επόμενες ώρες ο 30χρονος θα παρουσιαστεί στην αρμόδια ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες προκειμένου να στηρίξει το κατηγορητήριο κατά της 33χρονης.

Με τη συνέντευξή του στην εφημερία ΜΠΑΜ και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο Μάνος Δασκαλάκης αντικρούει ακόμα και την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που υποστηρίζει ότι η κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα χορηγήθηκε από λάθος των γιατρών του «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλευόταν.

«Στο νοσοκομείο δεν υπήρχε κεταμίνη. Σήμερα το έμαθα. Ότι αυτή η ουσία στο ‘Αγλαΐα Κυριακού’ δεν υπήρχε. Και δεν το λέω εγώ. Το λέει οργανισμός φαρμάκων».

Απάντηση στα υπονοούμενα της Ρούλας

Ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαιώνει ότι αρνήθηκε να επισκεφτεί την κατηγορούμενη μητέρα στα κρατητήρια της Ασφάλειας. Είναι κάτι που είχε αποκαλύψει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας ότι ο Μάνος φοβάται πως θα συλληφθεί ο ίδιος και ο πατέρας του.

«Δεν υπάρχει πουθενά εμπλοκή δική μου και του πατερά μου. Μπορεί να επιβεβαιωθεί».

Στη συνέντευξή του, μίλησε και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.

Ο θάνατος της Μαλένας

«Βγήκε ο εντατικολόγος και μας είπε ότι είμαστε 20 λεπτά εδώ. Δε θα ξαναγυρίσει το παιδί. Του λεμέ μπες μέσα και προσπάθησε πάλι. Και βγήκε στα 45 λεπτά και μας ανακοίνωσε ότι το παιδί έφυγε»

Ο θάνατος της Ίριδας

«Σαν δώρο ήρθε… και ξαφνικά στους έξι μήνες ένα πρωί μαθαίνω ότι το παιδί έμεινε. Είχα φύγει από το σπίτι, είχαμε χωρίσει. Με παίρνει η αδελφή της Ρούλας, έφτασα πριν από το ασθενοφόρο. Η Ρούλα έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Τα έχασα. Έπιασα το παιδί και κατάλαβα ότι έχει φύγει. Στο σπίτι ήταν η Ρούλα, η Δήμητρα και η Τζωρτζίνα. Την Τζωρτζίνα την είχε τραβήξει η Δήμητρα πιο πέρα για να μην βλέπει».

Ο πατέρας μίλησε και για τα όργανα του νεκρού μωρού που μόνος του, με ιδιωτικό φορτηγό, μετέφερε σε παθολογοανατομικό εργαστήριο στα Ιωάννινα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθάρισε ότι μέχρι και τη σύλληψή της, υποστήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς το θεωρούσε ηθική του υποχρέωση. Η στάση του εμφανώς έχει, πια, αλλάξει.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/04/2022