Ελλάδα

Πάτρα: Από σύντροφοι… εχθροί η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης

04.04.2022 | 13:10 Eνσωμάτωση

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως η απόσταση ανάμεσα σε εκείνη και τον εν διαστάσει σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη, ολοένα και μεγαλώνει. Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης ο ένας "αδειάζει" τον άλλον και από τη στήριξη το ζευγάρι πέρασε στις αλληλοκατηγορίες.

«Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες. Τώρα μετανιώνω πενήντα φορες. Πάντα δουλευα για να τους κάνω το καλύτερο, πότε δεν περίμενα να φτάσει αυτή η στιγμή», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Την ίδια στιγμή με δήλωση του ο Δασκαλάκης αδειάζει την Πισπιρίγκου και την αποκαλεί για πρώτη φορά όχι με το όνομα της, αλλά κατηγορούμενη.

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», δήλωσε.

Η 33χρονη κατηγορούμενη με χθεσινή δήλωση της βάζει για πρώτη φορά στο κάδρο τον Μάνο Δασκαλάκη και τον πατέρα του.

«Μου λέει μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Έχουν πέσει μου λέει όλοι να με φάνε. Με διώξανε από την δουλειά. Του λέω σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Και εγώ μου λέει τι να κάνω, να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;», δήλωσε η 33χρονη.

Την ίδια στάση με την 33χρονη κατηγορούμενη κρατά πλέον και η μικρότερη αδελφή της. Για πρώτη φορά λέει ότι και ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών στις κρίσεις που πάθαινε η 9χρονη Τζωρτζίνα στο διάστημα της νοσηλείας της στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και κατέληξε.

«Σε δυο η τρία περιστατικά από αυτά που έκανε η Τζωρτζίνα με τις κρίσεις ο Μάνος ήταν μέσα στο δωμάτιο μαζί με τη Ρούλα. Ήταν ο Μάνος που τσακώθηκε με τους γιατρούς γιατί διώχνανε το παιδί άρον άρον», είπε στο MEGA και πρόσθεσε:

«Υποτίθεται ότι έχουν γίνει εννιά απόπειρες, δέκα, δεν θυμάμαι πόσες λένε κατά της Τζωρτζίνας. Στις τρεις υποτίθεται από αυτές τις απόπειρες ο Μάνος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά στις κρίσεις που έκανε η Τζωρτζίνα».

Λίγη ωρα μετά τη σύλληψη της Πισπιριγκου την περασμένη Τεταρτη ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας πριν καταλήξει ήταν η 33χρονη κατηγορούμενη.

Καί όμως, 40 ημέρες πριν στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη ο Δασκαλάκης στήριζε τη σύζυγό του.

Ο πόλεμος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου μόλις ξεκίνησε… Όπως φαίνεται όσο βγαίνουν στο φως τα ντοκουμέντα της φρίκης του θανάτου των 3 κοριτσιών τόσο ο πόλεμος ανάμεσα στο άλλοτε “ενωμένο” ζευγάρι θα μεγαλώνει.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 04/04/2022