Ελλάδα

Πάτρα: Αναμένεται άμεση εκταφή της Τζωρτζίνας & της 69χρονης σπιτονοικοκυράς

04.04.2022 | 13:07 Eνσωμάτωση

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογείται, δεν αποκλείεται να γίνει η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας,, που άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιανουάριο του 2022 και οι αρχές θεωρούν πως δολοφονήθηκε με κεταμίνη από την ίδια του τη μητέρα.

Η εκταφή της Τζωρτζίνας, δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας προκειμένου να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρό της. Οπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη η Ρούλα Πισπιριγκου είχε ζητήσει επίμονα το τάμπλετ να τοποθετηεθί στο φέρετρο μαζί με την μικρούλα.

Εκτός από το τάμπλετ που θα εξεταστεί για τυχόν στοιχεία, από την εκταφή μπορεί οι αρχές να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του παιδιού για να γίνει ανάλυση και να προκύψουν νέα στοιχεία.

Επισημαίνεται πως στα νοσοκομεία της Πάτρας, δεν υπάρχει το φάρμακο κεταμίνη.

Εκταφή σπιτονοικοκυράς

Σε εκταφή της σπιτονοικοκυράς αναμένεται να προχωρήσουν οι αρχές , καθώς έχει ήδη ζητηθεί να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση και όλα τα στοιχεία που αφορούν τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης, στο σπίτι της οποίας διέμενε η οικογένεια δασκαλάκη. Ενώ αναμένεται να εξεταστούν γιατροί και νοσηλευτές από την Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου , όπου η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η 69χρονη σπιτονοικοκυρά απεβίωσε από καρκίνο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 04/04/2022