Ελλάδα

Αποκάλυψη από το «Βήμα της Κυριακής»: Αυτά είναι τα παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς

03.04.2022 | 20:25 Eνσωμάτωση

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου των SMS που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς, στα οποία προσπαθούσε να σκηνοθετήσει το άλλοθί της.

Σε νέα αποκάλυψη που έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσα από το «Βήμα της Κυριακής», λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσει το 9χρονο κοριτσάκι, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε «παραπλανητικά» SMS σε γιατρούς αποδίδοντας τα «ανεξήγητα» προβλήματα υγείας της Τζωρτζίνας σε πυρετικά κύματα. Η κατηγορούμενη μητέρα έπαιζε και τον ρόλο της γιατρού.

Ρούλα: Τώρα δεν έχει, πριν είχε. Μπορεί να είναι και τα πυρετικά κύματα που κάνει από νευρολογικής φύσεως. Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα σίγουρα. Απλά παρακαλώ αν γίνεται μέχρι το εγκεφαλογράφημα να ρυθμιστούν τα υγρά της.

Γιατρός: Έκανε εμετό πάλι;

Ρούλα: Έδωσα τα φάρμακα και τα έβγαλε. Από εκείνη την ώρα δεν έχω δώσει κάτι άλλο, δεν έχει κάνει άλλο εμετό.

Στελέχη της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι πίσω από τα ερωτήματα, η κατηγορούμενη είχε στήσει μία φονική σκηνοθεσία στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τον αιφνιδιαστικό θάνατο της κόρης της.

Ρούλα: Με ενημέρωσε και εμένα, απλά δούλεψε ως βηματοδότης. Στους 60 παλμούς, χωρίς αρρυθμία, χωρίς τίποτα πιο πριν.

Γιατρός: Ακριβώς.

Ρούλα: Πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο. Τώρα το έχουν αφαιρέσει και είναι 95 με 94.

Ιδιαίτερα είχε προβληματίσει τους γιατρούς το γεγονός ότι όσο η μικρή Τζωρτζίνα ήταν υπό παρακολούθηση είτε από γιατρούς είτε από καταγραφικό σύστημα, δεν παρουσίαζε κανένα επεισόδιο.

Σοκαριστικά όμως είναι και τα στοιχεία της δικογραφίας για τα όσα είπε η κατηγορούμενη μητέρα σε γιατρό, ενώ ο ίδιος και οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να σώσουν την Τζωρτζίνα. Η ίδια τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: ”Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”», ανέφερε γιατρός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Ρούλα έβλεπε απαθής την προσπάθεια της ανάνηψης. Εκείνο το βράδυ η Τζωρτζίνα είχε σωθεί για να πεθάνει σύμφωνα με το κατηγορητήριο από το χέρι της ίδιας της μητέρας της λίγους μήνες μετά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 03/04/2022