Ελλάδα

Συνταρακτικές αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για το θρίλερ της Πάτρας

02.04.2022 | 20:29 Eνσωμάτωση

Καθηλωτικές ήταν οι αποκαλύψεις που έφερε στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, η Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής.

Η έρευνα της εκπομπής έφερε στην επιφάνεια με ντοκουμέντα, ορισμένες από τις απόπειρες σε βάρος της άτυχης Τζωρτζίνας μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, σημαντικές μαρτυρίες για την αλλόκοτη συμπεριφορά της μητέρας της αλλά και μία περίεργη λεπτομέρεια, καθώς η κατηγορούμενη την ημέρα της κηδείας τοποθέτησε το τάμπλετ της νεκρής της κόρης μέσα στο φέρετρό της.

Το «Τούνελ» έφερε στο φως ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, μετά την πρώτη όπως εκτιμάται, απόπειρα εναντίον της κόρης της. Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού μετά την πρώτη κρίση μέσα στο νοσοκομείο.

Μία μέρα μετά, Σάββατο 10 Απριλίου γύρω στα μεσάνυχτα, φαίνεται ότι προσπάθησε για δεύτερη φορά να κόψει το νήμα της ζωής του παιδιού της. Η άμεση επέμβαση των γιατρών έσωσε την Τζωρτζίνα.

Αποκαλυπτική είναι η σχετική μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ».

Με τα ψέματα δημιουργούσε άλλοθι… Είπε στις φίλες της ότι στο θάλαμο βρισκόταν μαζί με μία άλλη μητέρα, για να μη θεωρήσουν ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι κακό στο παιδί της.

Η Τζωρτζίνα ίσως είχε δει κάτι σε σχέση με τον θάνατο της αδελφούλας της, Ίριδας, λίγες ημέρες πριν την ανακοπή. Άφησε κι ένα σημείωμα που λίγο μετά το έσκισε για να μην πέσει στα χέρια της μητέρας της. Την εικόνα αυτή μεταφέρει η γυναίκα που την φρόντιζε εκείνες τις ημέρες.

Αίσθηση προκάλεσε όμως και η τηλεφωνική παρέμβαση μίας νοσηλεύτριας από το Ωνάσειο που μετέφερε την ψυχρή στάση της μητέρας αλλά και την φασαρία που προκάλεσε, απαιτώντας να χορηγεί η ίδια τα φάρμακα στην Τζωρτζίνα.

Το «Τούνελ» συνεχίζει την βαθιά έρευνά του γι’ αυτή την υπόθεση που έχει παγώσει το πανελλήνιο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/04/2022