Ελλάδα

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας αποκαλύπτει το «Φως στο Τούνελ»

27.02.2022 | 13:37 Eνσωμάτωση

Στα νοσοκομεία της Πάτρας αναζήτησε απαντήσεις το «Φως το Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, για το θρίλερ με τα τρία αδελφάκια. Η εκπομπή εντόπισε μία σημαντική μάρτυρα που ήταν στον διπλανό θάλαμο με αυτό της 9χρονης, ενώ τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και οι θέσεις των γιατρών για την καθυστερημένη ειδοποίηση τους από την μητέρα, προκάλεσαν την παρέμβαση της ζωντανά στην εκπομπή.

Την βαθιά έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας συνέχισε το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, ψάχνοντας απαντήσεις στα νοσοκομεία της πόλης από τα οποία πέρασαν τα τρία αδελφάκια.

Οι μαρτυρίες και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής, προκάλεσαν την παρέμβαση της μητέρας τους ζωντανά στην εκπομπή.

Η μητέρα δε συμφωνούσε με τα όσα ακούστηκαν από το ιατρικό κυρίως προσωπικό, ότι καθυστέρησε να τους ενημερώσει για την πρώτη ανακοπή της 9χρονης. Όπως υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της κρίσης του μικρού κοριτσιού ήταν ξύπνια δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς.

Αίσθηση προκάλεσε και η αποκάλυψη του «Τούνελ» για πολύτιμα στοιχεία που χάθηκαν στο θάνατο του βρέφους. Δεν έγινε αυτοψία στο χώρο, το παιδί καθυστέρησε να νεκροτομηθεί και δεν εντοπίστηκε η ώρα θανάτου.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ένας τηλεθεατής έστειλε μια ανάρτηση που είχε κάνει στα social media η μητέρα το 2015 ότι περίμενε αγόρι. Σε εκείνο το σημείο η μητέρα λύγισε όσο ποτέ άλλοτε, αφού επρόκειτο για την εγκυμοσύνη που είχε στη δεύτερη κόρη της.

Το «Τούνελ» συνεχίζει την έρευνά του μέχρι να ρίξει άπλετο φως και σε αυτή την υπόθεση.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 27/02/2022