Ελλάδα

Ο πατέρας της Άρτεμης στο «Τούνελ»: «Ψάχναμε αν είναι θαμμένη…»

12.02.2022 | 00:01 Eνσωμάτωση

Με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας της αγνοούμενης Άρτεμης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τις νέες έρευνες που έγιναν πρόσφατα, αλλά και για το θρίλερ που βιώνουν σαν οικογένεια τους τελευταίους δεκαέξι μήνες.

«Αναρωτιόμαστε γιατί να συμβεί σ’ εμάς κάτι τέτοιο. Περνάμε ένα Γολγοθά καθημερινά. Δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε. Κάνουμε προσευχή μήπως και μας πάρει κάποιο τηλέφωνο, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Η πρόσφατη πληροφορία που λάβαμε ήταν από μία φίλη της γυναίκας μου. Έκανε λόγο για μία περιοχή στα Καμίνια. Μας υπέδειξαν ένα σημείο που είχε σκαφτεί και μας είπαν να το ερευνήσουμε. Πήγαμε εκεί με άνδρες από την Ασφάλεια. Το χώμα ήταν όντως πρόσφατα σκαμμένο, αλλά ευτυχώς δε βρήκαμε κάτι. Πιστεύουμε πως κάπου πρέπει να είναι ζωντανή», είπε συγκινημένος, ενώ συνέχισε:

«Θα είναι 21 χρόνων σήμερα αν βρίσκεται στη ζωή. Εγώ επιμένω πως κάποιος πρέπει να την άρπαξε από το δρόμο. Μακάρι να ισχύει το καλό σενάριο και να έχει φύγει με κάποιο αγόρι. Δε νομίζω όμως γιατί ήταν ένα ήσυχο παιδί και δεν μας είχε δώσει τέτοια δείγματα. Έχουμε ζητήσει να ερευνηθεί και ο νεαρός που είχε μπλέξει μαζί του. Από την στιγμή που τον γνώρισε, άλλαξαν τα πράγματα», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 12/02/2022