Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση για τις ελλείψεις στο νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την περιπέτεια 41χρονης

29.01.2022 | 11:56 Eνσωμάτωση

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι καταγγελίες της 41χρονης εγκύου που κυοφορούσε το νεκρό της έμβρυο και δεν έβρισκε νοσοκομείο να χειρουργηθεί.

Η κατεπείγουσα προκαρκτική εξέταση θα διενεργηθεί προκειμένου να διαπιστωθούν οι ενέργειες στην περίπτωση της 41χρονης εγκύου, αλλά και η απουσία αναισθησιολόγου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Έτσι θα διεξαχθεί έρευνα για διάπραξη των αδικημάτων της έκθεσης, παράλληψης προσφοράς βοήθειας ή και παράβαση καθήκοντος για τα όσα έπραξαν ή όχι γιατροί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο.

Μιλώντας στην εκπομπή η γυναίκα που πέρασε όλο αυτό το μαρτύριο, μίλησε για τα όσα βίωσε στα δύο δημόσια νοσοκομείο, προτού οδηγηθεί σε ιδιωτική κλινική για να κάνει την απαραίτητη επέμβαση.

«Περιφερόμουν με ένα νεκρό έμβρυο στην κοιλιά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο» σημείωσε η Μαρία Πουαμπνταλά, η οποία αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο κάθε νοσοκομείο που επισκέφθηκε.

«Μου είπε η διευθύντρια στην Πτολεμαΐδα ότι δεν ήθελε να κάνει την επέμβαση και ότι δεν είναι επικίνδυνο» είπε, τονίζοντας ότι ο γυναικολόγος που της έκανε τον υπέρηχο, της είπε ότι θα έπρεπε να χειρουργηθεί για τη δική της ασφάλεια.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 29/01/2022