Ελλάδα

Οι ήρωες της ΟΠΚΕ στο «Χαμογέλα και πάλι!»

29.01.2022 | 11:11 Eνσωμάτωση

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που βοήθησαν ένα μικρό κοριτσάκι και τον πατέρα του να απεγκλωβιστούν από την Αττική Οδό μίλησαν για τα όσα βίωσαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

«Κάθε άνθρωπος που δεν θέλει να τρομάξει ένα παιδί σε δύσκολες καταστάσεις προσπαθεί να αφήσει τις ιδιότητες και τους τύπους και να το κάνει να νιώσει οικιότητα.

«Ήταν αρκετά φοβισμένο, ήταν σε κακή κατάσταση γιατί την είχε καταβάλει και το κρύο, αλλά και το πρόβλημα υγείας που είχε. Έτρεμε και το έκανα να νιώσει όσο πιο καλά γινόταν» σημείωσε ο αστυνομικός που κουβάλησε το παιδί στις πλάτες του.

«Περπατήσαμε με το κοριτσάκι για περίπου 1,5 χιλιόμετρο» συμπλήρωσε ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι έφτασαν στο σημείο περίπου στις 10:30 το πρωί και έφυγαν στις 20:30 το βράδυ.

Μιλώντας στην εκπομπή ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, Τάσος Κατζιλιέρης ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για το έργο τους, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής που τους έφεραν τρόφιμα.

«Είχαμε πάει στο Παίδων για προεγχειρητικό έλεγχο της μικρής. Περάσαμε στις 08:30 και ήδη στην Περιφερειακή Υμηττού είχε ήδη πιάσει χιόνι, που σημαίνει ότι δεν είχαν ρίξει αλάτι. Στην επιστροφή κατά τις 11:30 περάσαμε τα διόδια χωρίς καμία προειδοποίηση από την Αττική Οδό» πρόσθεσε ο πατέρας του κοριτσιού, τονίζοντας ότι στα πρώτα τούνελ συνάντησαν τα μποτιλιαρισμένα οχήματα.

«Το μεσημέρι που φτάσαμε στο τελευταίο τούνελ που οδηγεί στον κεντρικό άξονα της Αττικής Οδού ξεκίνησε ο γολγοθάς. Δεν εμφανιζόταν κανένας από την Αττική Οδό και όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε η αγωνία μας» πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 29/01/2022