Ελλάδα

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη μιλά για τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της

23.01.2022 | 16:57 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ιωάννας Τούνη, Αναστάσιος Ντούγκας αποκαλύπτοντας την αλήθεια για την υπόθεση και αν της ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ιωάννας Τούνη, Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε στην εκπομπή πως δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική διωξη στην πελάτισσά του, παρά μόνο μήνυση, ενέργεια στην οποία έχει προβεί και η Ιωάννα Τούνη για παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων.

Ο κ. Ντούγκας είπε πως αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη είναι κάτι το οποίο το κρίνει ο εισαγγελέας, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ της κυρίας Τούνη.

Όπως είπε πρόκειται για αυτόπτες μάρτυρες που δέχτηκαν το βίντεο στο κίνητό τους και ορισμένοι βρίσκονταν στον χώρο που συνέβη το περιστατικό. «Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που θα καταθέσουν υπέρ της Ιωάννας Τούνη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη δεν ειναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και τόνισε πως η ίδια είναι ξεκάθαρα το θύμα, ενώ δήλωσε πως η πελάτισσά του μίλησε τώρα και όχι το 2017 καθώς τώρα βρήκε τη δύναμη αλλά και τους μάρτυρες.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 23/01/2022